Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Hundetræning

Hundetræning foregår i samarbejde med Falling Jagtforening

4. marts 2020 kl 17:30-18.30 starter vi jagthundetræning op igen i Narhøj. Falling Jagtforening udbyder træning i de grundlæggende elementer i lydighed – det vil sige kontakt med føreren, at gå pænt i snor (uden at trække), sidde og blive siddende, dække og blive liggende. Apportering på land og i vand af dummyer, fuglevildt. Vi laver desuden en aften med introduktion til sportræning.
Vi forsøger at dele holdet op i hvalpe/unghunde og øvet hunde – træningen er tilrettelagt efter principperne om positiv forstærkning.
For at deltage i træningen skal hunden have en ansvarsforsikring og være vaccineret efter gældende regler. 250,- kr. for 8 gange.
Af hensyn til tilrettelæggelsen af træning mv. bedes du tilmelde dig på mail kaithygesen@hotmail.com eller til Kai på 31557923.
Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at ringe til Kai 31557923 eller Jens Erik 89381706.

Se aktivitetsoversigten Aktiviteter for næste gang, der arrangeres et nyt kursus.