Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder > Aflysning af trofæaften 13. maj og bukkekaffe 16. maj

Corona aflysninger både trofæaften 13. maj og bukkekaffe 16. maj. Uanset at der åbnes op efter 10. Maj. Der er fortsat en risiko for vores medlemmer og vi ønsker ikke at halvdelen bliver væk uanset. Bukkelodder kan enten refunderes eller ombyttes til næste år. Trofæaften til marts bliver med bukke fra både 2019 og 2020. Vi beklager mange gange.

Der bliver virtuel bukkekkaffe på Facebook, så læg dit billede af den nyskudte buk op på tråden den 16. Maj inden 24:00 og du er med i kåringen om en plads på gåseturen 7-9 oktober til 3.500,- kr. Bestyrelsen kårer den bedste buk, men antallet af likes er nok en god indikator.