Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder > Flugtskydning på Gylling strand starter torsdag 4. juni og ni torsdage frem
Flugtskydningsbanen i Gylling kører uforandret i år med start dato torsdag den 4. juni klokken 18.00 til solnedgang og således de følgende 9 torsdage. Banen skyder under nuværende miljøgodkendelse indtil en ny er udarbejdet.

Angående haglskydeprøver:
Torsdag den 28. maj klokken 9.30 er der kursus i beståelse af haglskydeprøve.
STED: Flugtskydningsbanen ved Gylling strand.
Kurset henvender sig til personer der påtænker at gå til haglskydeprøve i 2020. Kurset er 3 delt
9.30 velkomst med kaffe og rundstykke.
10. 00 skydeinstruktion - teori og praksis.
11.00 gennemføre en haglskydeprøve i praksis. (hvis tiden tillader evt. flere gange)
Udover tilmeldingsgebyr skal påregnes udgift til patroner og duer.
Leder af kurset er HC Poulsen der udover at være instruktør også er haglskydeprøvesagkyndig og afholder haglskydeprøver i region 3.
Vi starter 9.30 med hold 1 og fortsætter med hold 2 12.30
Tilmelding til HC Poulsen på: hans1948@email.dk Der er plads til 5 mand på hvert hold. (først til mølle)

vh
HC