Vildtfrikadeller ala Avi

Af Avi Majland Abelsen

Hak vildtsmåkød (hals/slag/bov/udbening) sammen med lidt bacon i alt ca. 1 kg. Bland alle disse spændende ting sammen i en skål og rør rundt:
1/4 porrer
1/2 løg
2 fed hvidløg
1 æg
1 spsk. honning
1/2 tsk. Revet ingefær
1/2 tsk. Gohst chilli olie (eller andet stærkt)
Salt
Peber
Frisk: Timian, Basilikum, Rosmarin 
2 spsk. mel
En “sjat” mælk ca. 2/3-1 dl.
4 halve Waldnødder (meget fint hakket)
Form frikadellerne i ynglings spisestørrelse (for mig lidt store)
Steg i en blanding af Lurpak (den firkantede) og Jomfruolivenolie, steg lidt hårdt i starten, efterfølgende længe på svag varme
Serveres lune og smager som en drøm - velbekomme.

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/